Voor Makken Verhuizingen is verhuizen een vak, dat wij elke dag, dag in dag uit, beoefenen.
Met veel kennis, jarenlange ervaring, uitstekende reputatie en niet te vergeten de liefde voor dit vakmanschap.

Wij weten wat er speelt, immers u verhuist niet elke dag. Of u nu privé verhuist of het betreft een personeelsverhuizing in opdracht van de werkgever, het is voor iedereen over het algemeen een vrij ingrijpende gebeurtenis, waarbij veel geregeld moet worden.

Wij willen u daar graag bij helpen.

Daarbij gaat het niet alleen om de verhuizing zelf, maar ook om een leuk contact tussen u en onze verhuizers. Zij proberen zoveel mogelijk een ontspannen en leuke sfeer te creeeren, zodat de verhuizing gemoedelijk verloopt.

Voor eventueel opslag van uw inboedel kunt u vrijblijvend bij ons terrecht, wij adviseren u graag over onze mogelijkheden.

Wij bieden als extra service onze handy-man, hij is u behulpzaam bij het afhalen en ophangen van lampen, schilderijen, gordijnenrails, en verder alle voorkomende werkzaamheden.

Zelfs voor de eindschoonmaak of beginschoonmaak van uw woning kunt u een beroep op Makken doen. Wij draaien onze hand er niet voor om!Garantiecertificaat Erkende Verhuizers

Makken verhuizingen sluit voor u een uitgebreide verhuis-verzekering af. Na het boeken van een verhuisdatum krijgt u een officieel verhuiscertificaat, met een dekking tot 100.000,00 euro, volgens onze algemene voorwaarden voor verhuizingen. Dit geeft u een extra garantie en kunnen wij u garanderen dat uw verhuizing soepel en zorgeloos verloopt.