logo
ERKENDE VERHUIZERS

 

Wanneer u staat op kwaliteit en zekerheid, dan verhuist u met een Erkende Verhuizer. Erkende Verhuizers zijn namelijk aangesloten bij de brancheorganisatie voor Erkende Verhuizers. Erkende Verhuizers zijn ervaren vakspecialisten die weten wat er komt kijken bij een verhuizing. Daarnaast begrijpen ze als geen ander dat een verhuizing een ingrijpende stap is. Onze medewerkers stellen u op uw gemak, ze zijn vriendelijk, geven goed advies en doen hun uiterste best om er voor u een leuke dag van te maken. Voor ons is het vanzelfsprekend dat ze vakkundig en discreet omgaan met uw spullen. Al meer dan 50 jaar staan Erkende Verhuizers borg voor service en kwaliteit.

Uiteraard zijn wij aangesloten bij de brancheorganisatie van Erkende Verhuizers. Wij voldoen ruimschoots aan de kwaliteitseisen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. Als bedrijf worden we hierop regelmatig door een onafhankelijke partij getoetst. Ook onze klanten toetsen onze kwaliteit. Door middel van het doorlopend reviewsysteem van Klantenvertellen wordt onze kwaliteit en werkwijze beoordeeld.

De klantreviews die op onze site staan worden door Klantenvertellen verzameld en gecontroleerd op echtheid. Alle verzamelde beoordelingen zijn afkomstig van iemand die gebruik heeft gemaakt van onze dienstverlening. Als dit niet het geval is, dan blijkt dit duidelijk uit de review. Wij doen er alles aan om nepreviews te voorkomen door te controleren of deze persoon bij ons bekend is en vragen een factuur op als we de beoordelaar niet kennen. Nepreviews worden door ons verwijderd. Meer informatie vind u op onze reviewpagina Klantenvertellen.